Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / 2 përbërësit më të FUQISHEM që pastrojnë trupin tuaj nga parazitët dhe nga rezervat e dhjamit

2 përbërësit më të FUQISHEM që pastrojnë trupin tuaj nga parazitët dhe nga rezervat e dhjamit

Njerëzit konsumojnë shumë ushqime të pasura me sheqer. Nuk janë të vetëdijshëm se po krijojnë një gjendje që grumbullon tepërt mukozë në trupin e tyre. Po ju paraqesim një përzierje të fuqishme që do t’ju ndihmojë të pastroni trupin tuaj nga parazitet dhe zvogëloni depozitimin e yndyrës!

Parazitet lulëzojnë në sheqer dhe gjithçka që mund të shndërrohet në sheqer. Nëse keni parazitë që jetojnë në trupin tuaj, gjithmonë do të dëshirosh sheqer.
Kjo përzierje që kemi përgatitur do t’ju ndihmojë të pastroni trupin tuaj nga parazitët, si dhe të reduktoni depozitimin e yndyrës.

Përbërësit:
• 100 gram fara liri
• 10 gram karafil të thatë

Përgatitja:
Shkrini përbërësit në një mulli derisa të merrni një pluhur.
Përdorimi: Merrni 2 lugë pluhur çdo mëngjes për 3 ditë. Ju gjithashtu mund të shtoni pluhurin në ujë të ngrohtë ose të shtoni në mëngjesin tuaj! Merrni një pushim 3-ditor pas 3 ditëve para përsëritjes së ciklit. Bëni këtë për rreth një muaj. Ju do të vini re rezultatet shumë shpejt. Ju do të pastroni trupin tuaj nga parazitet dhe gjithashtu do të zvogëloni depozitimin e yndyrës! Përsëriteni këtë procedurë spastrimi disa herë në vit në qoftë se dëshironi të mbani parazitët larg.

Check Also

SKANDAL: Ankohet prej këmbës, por doktori nuk mund të rrezistojë ndodh e pa pritura…(VIDEO)

Ankohet prej këmbës, por doktori nuk mund të rrezistojë ndodh e pa pritura…Një vajzë bjonde …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *